Special
Προσφορές

Εργάζεστε στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου; Σας ενδιαφέρει!

Εργάζεστε στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου; Τότε παραλαμβάνουμε το όχημά σας από το χώρο εργασίας και το παραδίδουμε ξανά, στο ίδιο σημείο, εντός της βάρδιας σας!

Γνωρίζοντας τους περιορισμούς που θέτει η εργασιακή βάρδια σε βιομηχανικές μονάδες και εργοστάσια παραγωγής αλλά και την ανάγκη για ένα καθαρό αυτοκίνητο, προσθέτουμε την υπηρεσία PCD (Pick Clean Deliver) ειδικά για εσάς.

Έπειτα από επικοινωνία μας αναλαμβάνουμε την παραλαβή του οχήματός σας, επιτόπιο σύντομο εξωτερικό έλεγχο και φωτογράφιση ως απόδειξη των συμβαλλόμενων για την κατάστασή του και το επιστρέφουμε πίσω χωρίς καμία παραπάνω χρέωση.

Επιλέξατε την ιδανικότερη υπηρεσία για εσάς μέσα από το τιμοκατάλογό μας και αφήστε τα υπόλοιπα επάνω μας!

* Η συναλλαγή παραλαβής – παράδοσης βιντεοσκοπείται για τη δική σας ασφάλεια και παραλαμβάνετε άμεσα αντίγραφο, όπως και το σχετικό ταυτοποιημένο έγγραφο. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος. Το όχημα πρέπει απαραίτητα να φέρει μεικτή ασφάλεια και όλα τα νόμιμα έντυπα κυκλοφορίας σε εμφανές σημείο.

Όλο το νοικοκυριό με 99 ευρω; Γίνεται!

Διαθέτετε μεγάλο σαλόνι 7+ θέσεων, 5 χαλιά και διαδρόμους, διπλό κρεβάτι αλλά και μονά των παιδιών, ίσως και μία πολυθρόνα; Τότε αυτή είναι η προσφορά που σας συμφέρει! Και δώρο από εμάς οι καρέκλες της τραπεζαρίας και η αποστείρωση των κουρτινών.

Βάση της πείρας μας στους καθαρισμούς νοικοκυριών τριμελών και τετραμελών οικογενειών, αν και διαθέτουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά, το σύνολο των χρημάτων που δαπανώνται μέσω όρο για όλα τα έπιπλα, στρώματα και χαλιά ξεπερνάει τα 140 ευρώ. Γιατί λοιπόν να ξοδεύετε περισσότερα όταν μπορείτε να τα κάνετε όλα με 99 ευρώ, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα;

Αναζητείστε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από τον τιμοκατάλογό μας και αποφασίστε τι σας συμφέρει περισσότερο.

Έχοντας οι ίδιοι οικογένεια και μέσα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, αναγνωρίζουμε την αξία ενός ασφαλούς και καθαρού περιβάλλοντος που διαρκεί.

Προσωπικά και δεν το κρύβω, ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στη σύζυγο αλλά και στη μητέρα μου, κερδίζοντας επιτέλους ένα μεγάλο χαμόγελο και περισσότερο χρόνο μαζί τους!

«Πάγια εντολή» για εμπόρους οχημάτων και στόλους επιχειρήσεων.

Έχοντας σταθεί πάνω από μία δεκαετία στο χώρο των πωλήσεων καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων, γνωρίζουμε την επιτακτική ανάγκη ενός τέλεια καθαρού αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος κατά την επίδειξη ή την παράδοσή του.

Λόγω του όγκου και της συχνότητας των πωλήσεων εξασφαλίζουμε μοναδικές τιμές για εμπόρους και αντιπροσωπείες καθώς και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Από μηνιαία έως ετήσια συνδρομή ανεξαρτήτως πληθώρας οχημάτων, προσφορές ανά κομμάτι σε ειδική τιμολόγηση, έχοντας και τη δυνατότητα άμεσης παρουσίας σε έκτακτους βιολογικούς καθαρισμούς πριν την παράδοση.

Η προσφορά της «πάγιας εντολής» ισχύει και για επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εταιρικών οχημάτων (π.χ. στελέχη, πωλητές), εταιρίες logistics και αφορά φορτηγά αυτοκίνητα καθώς και επιχειρήσεις τουρισμού με μεσαία van αλλά και λεωφορεία.

Ιδιαίτερη ταχύτητα και ευελιξία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρονται σε εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων , γνωρίζοντας ότι είναι περίοδος ακμής για τους επαγγελματίες του είδους.

Λειτουργούμε με ακρίβεια.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προσωπικό ραντεβού ή έκδοση προσφοράς.

επικοινωνήστε μαζί μας