ΦΟΡΤΗΓΟ

 

1. TACTICAL 70 €

Εξειδικευμένη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού της καμπίνας και του κρεβατιού του επαγγελματία οδηγού. Εκ πείρας γνωρίζουμε τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα ενός καθαρού περιβάλλοντος στο φορτηγό και το ρόλο που παίζει στην υγεία, ψυχολογία αλλά και απόδοση του οδηγού. Γρήγορη εφαρμογή αναρρόφησης υγρών αλλά και καθαριότητας αεραγωγών και απόσμησης. Η σίγουρη και γρήγορη λύση που προτείνουμε στους επαγγελματίες. Ειδικές προσφορές για στόλους μεταφορικών εταιριών και Logistics, όπως και για εταιρίες μεταφοράς τροφών.

2. BASIC 100 €

Περιλαμβάνει το πακέτο TACTICAL και προσθέτει ατμική εφαρμογή ουρανού και μεταλλικών μερών, βιολογικό καθαρισμό με Ο3 και επαναφορά πλαστικών μερών. Προτείνεται για επαγγελματίες που μεταφέρουν φορτίο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

3. ADVANCED 150 €

Για τους οδηγούς που τα θέλουν όλα. Το ολοκληρωμένο αυτό πακέτο προτείνεται σε οδηγούς με φορτίο τροφίμων ή ζωντανών και αποτελεί απόδειξη επαγγελματισμού προς εταιρίες και συνεργάτες. Περιλαμβάνει το πακέτο BASIC και προσθέτει καθαρισμό παρμπριζ και εσωτερικού περιβλήματος με ασφαλιστικά κατά της νικοτίνης και των ατμοσαιρικών ρύπων. Ατμική εφαρμογή με άρωμα και αλλεργιογόνο για εμποτισμό και διάρκεια. Θεραπεία ακάρεων σε στρώμα και καθίσματα, όπως και συνολική απομάκρυνση σκόνης καθίζησης.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

 

1. TACTICAL 150 €

Εξειδικευμένη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού. Ταχύτατη ώστε το λεωφορείο να κυκλοφορήσει την επόμενη αμέσως μέρα. Περιέχει βαθύ σκούπισμα όλων των σημείων της καμπίνας, απομάκρυνση σκόνης και καθαρισμό πλαστικών μερών καθώς και βιολογικό καθαρισμό με αναρρόφηση υγρών σε όλα τα καθίσματα. Είναι η οικονομικότερη λύση με πραγματικά αποτελέσματα, σεβόμενοι τον κλάδο και τις πραγματικές του ανάγκες.

2. BASIC 250 €

Μεταξύ δρομολογίων και όταν η κατάσταση της καμπίνας γίνεται ανυπόφορη, η υπηρεσία BASIC προσφέρει την ολοκληρωμένη λύση βιολογικού καθαρισμού. Περιέχει τις εργασίες του πακέτου TACTICAL και προσθέτει το βιολογικό καθαρισμό διαδρόμου και άνω επιφανειών με άτμιση αλλά και αναρρόφηση υγρών. Επιτόπιο καθαρισμό και ανανέωση κουρτινών καθώς και σχολαστική αφαίρεση ρύπων και οσμών του αποθηκευτικού χώρου. Προηγείται ο έλεγχος και θεραπεία ακάρεων συνολικά στην καμπίνα επιβατών.

3. ADVANCED 350 €

Για το τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί στην καλύτερη σχέση αξίας – τιμής. Το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει όλες τις υπηρεσίες του BASIC και προσθέτει κρίσιμες εφαρμογές για το τελικό αποτέλεσμα. Επαναφορά και καθαρισμός κρυστάλλων, ανανέωση πλαστικών και επαναφορά, αντιβακτηριδιακή εφαρμογή αεραγωγών, απόσμηση και εμποτισμός αρώματος με την ατμική μέθοδο. Στο τέλος των εργασιών αδιαβροχοποιείται το παρμπριζ για ασφαλή και ξεκούραστα ταξίδια.