Σας καλωσορίζουμε σε ένα νέο υπέροχο κόσμο καθαριότητας.

Η πείρα του προσωπικού αλλά και η εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες ξεπερνάνε τη δεκαετία και δημιουργούν καινοτόμες εφαρμογές προσαρμοσμένες στην τάση της αγοράς και μέσα από συνεχή εκπαίδευση.

Η αποστολή μας

Η εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά στην αγορά το σύστημα προσαρμοσμένης εξυπηρέτησης και εργασιών, μέσα από την έκδοση ειδικής καρτέλας ελέγχου ποιότητας όλων των επιφανειών που καθαρίζονται, όπως και ειδικό βιβλιάριο ολοκληρωμένου ιστορικού με κωδικοποίηση ανά πελάτη – συνεργάτη. ‘Ετσι επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιοτική προσέγγιση σε κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά, διατηρείται αρχείο, προτείνονται λύσεις καθώς και η συχνότητα επισκέψεων.

Κεντρικό και αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της φιλοσοφίας μας είναι η οικολογική προσέγγιση των υπηρεσιών που προσφέρονται, καθώς θεωρούμε ηθικό μας καθήκον την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς επάνω σε μοντέλα οικολογικής συνείδησης, πιστεύοντας ότι ένα καθαρό και υγειές οικοσύστημα είναι απαραίτητο για τις επόμενες γενιές.

Don’t start from scratch. Adopt a business model with a proven track record and a ready-made network dedicated to your support.

Η ανάρτηση του τιμοκαταλόγου μας στην ιστοσελίδα εξασφαλίζει διαφάνεια, καθώς σεβόμαστε την οικονομική διαθεσιμότητα όλων των πελατών – συνεργατών μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις, αναλυτικά με τις υπηρεσίες που συνοδεύονται, εκτιμώντας ότι μια εταιρεία καθαρισμού πρέπει να είναι «καθαρή» πρώτα η ίδια.

Σας καλωσορίζουμε σε ένα νέο υπέροχο κόσμο καθαριότητας.

Με εκτίμηση,

Πασιαλής Πασχάλης, Ιδρυτής

80037001_990104818028103_933539857936941056_n

Η προσδοκία της Βιονίκη Hellas

Προσδοκία της Βιονίκη Hellas είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε κινητούς και ακίνητους χώρους διαβίωσης. Η δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος για βρέφη, ενήλικες, υπερήλικες και κατοικίδια ζώα.

Η καθαριότητα που μετράει.

Υποβάλετε το αίτημά σας online συμπληρώνοντας τη φόρμα