Καθαρισμός στρωμάτων

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ

Αφορά το πιο αγαπημένο μας μέρος που σπάνια πλέον απολαμβάνουμε τις ώρες που θα θέλαμε. Τα στρώματα ύπνου ανήκουν στην κατηγορία καθημερινής και σκληρής χρήσης. Αυτό οφείλεται στα σωματικά κατάλοιπα τα οποία διεισδύουν καθημερινά στον κορμό τους και πρέπει να αντιμετωπίζονται σε τακτά διαστήματα για τη βέλτιστη υγεία μας. Δια χωρίζονται ανά υλικό κατασκευής και έτη χρήσης ώστε να καθαρίζονται αποτελεσματικότερα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας κι έπειτα από επιτόπιο έλεγχο εφαρμόζονται συστήματα επαναφοράς υλικού, θεραπείας ακάρεων, ατμικές αλλά και βιολογικές εφαρμογές με αναρρόφηση υγρών όπως και αντιαλλεργική σφράγιση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μόλυνση και φθορά σε σημείο αντικατάστασης, καμία εφαρμογή δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αυτό και μετά το πέρας της εφαρμογής δίδονται οδηγίες συντήρησης και επανάληψης προς αποφυγή καταστροφής των στρωμάτων.

ΜΟΝΟ

20 €

ΔΙΠΛΟ

30 €

ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ

50 €

ΒΡΕΦΙΚΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ

Aφορά την υγεία των παιδιών μας. Η εφαρμογή κινείται στην ίδια λογική με τα στρώματα ύπνου και προσθέτει και την εξωτερική – απόλυτη καθαριότητα του επίπλου που περιβάλει τις εφαπτόμενες με το παιδί επιφάνειες.

RELAX- ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ

10 €

ΚΟΥΝΙΑ – ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ

15 €

ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤ/ΤΟΥ

10 €

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ

10 €

Θα έχετε προσέξει πως ένας επαγγελματίας σκουπίζει διεξοδικά το εσωτερικού του αυτοκινήτου μας, απομακρύνοντας χρόνιους ρύπους, τρίχες από κατοικίδια, λάσπες, χώμα και διάφορα «ενοχλητικά» στοιχεία από σημεία που δε φανταζόμαστε.