Πόσο βασική είναι η προετοιμασία του οχήματός μας πριν από έναν βιολογικό καθαρισμό; Έχετε αναρωτηθεί;

am4

 

Ας δούμε αναλυτικά τα οφέλη μιας σωστής προετοιμασίας αλλά και πώς την επιτυγχάνουμε.

Θα έχετε προσέξει πως ένας επαγγελματίας σκουπίζει διεξοδικά το εσωτερικού του αυτοκινήτου μας, απομακρύνοντας χρόνιους ρύπους, τρίχες από κατοικίδια, λάσπες, χώμα και διάφορα «ενοχλητικά» στοιχεία από σημεία που δε φανταζόμαστε. Αυτή είναι όμως η δουλειά του και πρέπει να την κάνει καλά με τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτει και μάλιστα είναι αρκετά χρονοβόρα. Διότι δε μιλάμε για ένα απλό σκούπισμα, αλλά για μία ολική επαναφορά των επιφανειών.

Αυτό είναι και το στάδιο προετοιμασίας για εμάς. Μειώνουμε δραστικά το χρόνο της φάσης αυτής όταν επιλέξουμε έναν επαγγελματία για βιολογικό καθαρισμό αλλά και το δικό μας χρόνο αναμονής. Καταφέρουμε τον επαγγελματία να στοχεύσει και να αυξήσει την παραγωγικότητα του κατά τον βιολογικό καθαρισμό, που μας ενδιαφέρει πρώτιστα, με τρία απλά βήματα.

1ον απομακρύνουμε όλα μας τα προσωπικά αντικείμενα από τους αποθηκευτικούς χώρους του οχήματός μας, ελευθερώνοντας επιφάνεια προς καλύτερη επεξεργασία και ταχύτητα και αδειάζουμε το τασάκι από αποτσίγαρα ή κέρματα.

2ον απομακρύνουμε εμφανείς ρύπους (πέτρες, χοντρό χώμα, φυτά) και ρυπογόνα στοιχεία ( πατάκια π.χ. ) με το χέρι ή με ένα σκουπάκι χειρός και τοποθετούμε σε μία σακούλα όλα εκείνα τα αντικείμενα που χρειαζόμαστε εντός αυτοκινήτου ( τρίγωνο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο )

3ον πλένουμε το αυτοκίνητο από έξω. Αυτό είναι πολύ βασικό διότι κατά το βιολογικό καθαρισμό απολυμαίνονται στοιχεία ( μαρσπιέ, εσωτερικό πόρτας, λάστιχα τζαμιών ) τα οποία θα σκεπαστούν με λεκέδες νερού και αλάτων εάν πλύνουμε το όχημά μας μετά.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την ακεραιότητα των προσωπικών μας αντικειμένων και αποφεύγουμε τυχαία φθορά ή τοποθέτησή τους σε διαφορετικά σημεία. Κερδίζουμε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Διαμορφώνουμε ένα ευχάριστο και συγκροτημένο περιβάλλον εργασίας. Διευκολύνουμε τη διάγνωση και την αναγνώριση των ρύπων στο σαλόνι μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *